Naše firma nabízí komplexní služby v oblasti rekonstrukce bytových jednotek. Jsme schopni pokrýt veškeré Vaše nároky, pomůžeme Vám uskutečnit všechny Vaše sny a představy za výhodné ceny.

Nechte si svůj byt zrekonstruovat od nás!

Máme dlouholeté zkušenosti s rekonstrukcemi bytů všech druhů (cihlové byty, panelové byty, byty v rodinných domech) a velikostí, jsme flexibilní k měnícím se nárokům doby na bytový design a nové stavební technologie.

Samozřejmostí je předem připravená detailní kalkulace všech prací včetně časové náročnosti celé rekonstrukce bytu. Jako zákazník tak máte kontrolu, co všechno si v ceně objednáváte a co nikoliv a jak dlouho bude rekonstrukce Vašeho bytu trvat.

Používáme kvatlitní materiály s ohledem na dlouhou životnost a praktické užívání. Samozřejmostí jsou instalaterské a elektrikářské práce s dodávkou večkerých materiálů za výhodné ceny.

Díky spolupráci s naším vlastním IT oddělením jsme schopni udělat z Vašeho bytu tzv. Smart Home (chytrý domov), kde můžete ovládat například garážová vrata, rolety, regulovat topení, sledovat kamery, ovládat světla a to vše z Vašeho mobilního telefonu, ať už jste kdekoliv.